Deze website maakt gebruik van cookies. Door het gebruik van onze diensten geeft u hier toestemming voor.

+ Laat meer zien

Proefmonster

Voordat u een bestelling plaatst, kunt u eerst beter een proefmonster bestellen. Zo kunt u er zeker van zijn dat de gekozen stof inderdaad in de ruimte past en dat de stof aan uw wensen voldoet.

Het proefmonster is in het algemeen 15 x 12 cm groot.

De bestelling van de eerste 5 proefmonsters is gratis daarna betaalt u 1 euro/stuk. Bij de meeste stoffen is het ook mogelijk om op aanvraag grotere proefmonsters toe te sturen.

De kleur van het proefmonster en die van het bestelde gordijn kan een minimale kleurafwijking aantonen. Dit komt heel zelden voor en betreft met name de geverfde stoffen wanneer de fabrikant de diepte van de kleur verandert. Hierdoor geven wij geen garantie op kleurafwijkingen.

Proefmonster

Verduisterende voering

Op aanvraag kunnen wij bijna elke decorstof met een verduisterende voering voorzien. Wij zien uw aanvraag per e-mail graag tegemoet.

Service op locatie

Deskundig advies (proefmonsters ter plekke bekijken), metingen en het thuis afleveren en plaatsen van gordijnen behoren ook tot de mogelijkheden. De kosten hiervoor zijn 15 euro/ uur binnen Den Haag en in een straal van 50 km van Den Haag.

Service op locatie